:1. (5)::1. (5):
:1. (5):
:lol::lol:
میبنم که تیم رقیب همچین قوز فیش شدن دن ده ه ه ه ه ه ه
Printable View
:1. (5)::1. (5):
:1. (5):
:lol::lol:
میبنم که تیم رقیب همچین قوز فیش شدن دن ده ه ه ه ه ه ه
بچه ها دارن تک تک حال میدن ! :lol:
آی که دلم درد گرفت از بس خندیدم ! :1. (27):
كريمي:مربیگری تیم ملی برای تمام مربیان ایرانی باعث افتخار است ولی من به بازیکنان استقلال و هواداران تعهد دارم
فیروز کریمی سر مربی با ارزش تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبر نگار سایت رسمی باشگاه گفت: مربیگری تیم ملی برای تمام مربیان ایرانی باعث افتخار است. و همین که مرا جزو چند کاندیدای تیم ملی انتخاب کردند، بسیار خوشحالم ولی من به بازیکنان استقلال و هواداران تعهد دارم. و تمام هم و غم من تمرکز براي قهرمانی استقلال در جام حذفی و بازیهای لیگ است.
كريمي با بیان این مطالب ادامه داد: همچنین مشکلات شخصی من اعم از بیماری مادر و وضعیت جسمانی نامساعد همسرم باعث می شود که من نتوانم مربیگری تیم ملی را بر عهده بگیرم.
کریمی در پايان در خصوص برخوردش با کاپیتان های تیم اظهار داشت: کاپیتان ها نماینده من در زمین هستندو نباید در انجام ضربات تاکتیکی و کنترل دقایق بازی مرتکب اشتباه شوند. صحبتهای من با کاچیتانها هم کاملا منطقی و دلسوزانه بوده است
ناصر حجازی: من استغفا ندادم، همه این حرف ها شایعه است
ناصر حجازی رئیس سازمان فوتبال استقلال و مدیر فنی این تیم در گفتگو با خبر نگار سایت رسمی باشگاه گفت: نامه من به آقای دکتر فتح اله زاده یک نامه محرمانه و صمیمانه و دوستانه با محتوای کاملا خصوصی بود و جنبه درد و دل داشت و هیچ ربطی به استعفای بنده ندارد.
گفتني است ناصر حجازی با حضور امروز خود در تمرینات تیم واقع در ورزشگاه شماره 2 آزادی نقطه پایانی بر تمام شایعات اخیر گذاشت
گزارش تمرین امروز
تمرین امروز استقلال ساعت يازده و نيم در ورزشگاه شماره دو آزادی انجام شد. بعد از مدتها غیبت مجتبی جباری امروز در تمرینات حضور داشت .و به همراه بقيه بازيكنان به تمرين پرداخت كه البته از انجام قسمت هاي سنگين تمرين معاف بود لازم به ذکر است که ناصر حجازی از ابتدا ناظر تمرین بود و با اين كار عملا به همه جرايد و خبرنگاران حاضر نشان داد كه خبر استعفايش بي پايه و اساس بوده است.
علیزاده: باید به سایپا زیاد گل بزنیم
علیزاده در گفتگو با خبر نگار رسمی سایت گفت: بازی در مقابل سایپا بازی سختی است. ما دو سال است از این تیم می بازیم. اما بازی روز جمعه بازی زیبائی خواهد بود. ما باید با گلهای زیادی تیم سایپا را ببریم.
عليزاده تصريح كرد : بازیکنان تیم وضعیت جسمی و روحی خوبی دارند، و اگر با همین روال پیش برویم و خوب بازی کنیم به امید خدا و كمك هواداران برنده می شویم.
امیر آبادی: شکست سایپا بهترین هدیه تولد من است
مهدی امیر آبادی در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: جمعه روز تولد من است، بهترین هدیه تولد برای من شکست تیم سایپا که سالهای قبل تیم خود من بود است. سایپا تیم خوبی است، بازیکنان خوبی هم دارند، و بازی روز جمعه بازی سختی خواهد بود كه اميدوارم با انجام يك بازي خوب و حساب شده پيروزي در اين بازي به روند رو به رشد استقلال ادامه دهيم .و با شرايط پيش آمده خود را به صدر جدول نزديك تر كنيم.
خوب دوستان ، همون طور که دیدید بازی با نتیجه ی مساوی 0 - 0 به اتمام رسید .
استقلال باز هم مثل بازی گذشته موقعیت های بسیار خوبی رو از دست داد ( خصوصا برهانی ) .
به امید موفقیت SS در بازی های آینده .
:party:
یک پست بیهوده ی دیگه پاک شد .
پست کننده : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تکرار نشه دوست عزیز .
پورسيف : اجازه حضور به تماشاگران خاطي در بازي هاي آينده نخواهيم داد
مجيد پور سيف ، مسئول كانون هواداران استقلال در مورد اهانت بعضي از تماشاگران به بازيكنان استقلال در دقايق پاياني بازي امروز به خبر نگار سايت رسمي باشگاه گفت : عده اين تماشاگران بسيار كم بوده است و آنها توسط ليدر هاي ما شناسايي شده اند و با هماهنگي مسئولين باشگاه و همچنين مسئولين ورزشگاه آزادي و نيروي انتظامي از بازي هاي آينده استقلال از حضور آنها در استاديوم آزادي جلوگيري خواهد شد .